Impardi Set Standard - 19 delova
- Posuda impardi 1.5 litara - širina 16 cm
- Posuda impardi 2.5 litara - širina 20 cm
- Posuda impardi 5 litara - širina 24 cm
- Grill Plus impardi - širina 24 cm
- Posuda impardi za kuvanje na pari - širina 24 cm
- Poklopac za posudu - širina 16 cm
- Poklopac za posudu - širina 20 cm
- Poklopac za posudu - širina 24 cm
- Poklopac ZVONO za Grill PLUS impardi - širina 24 cm
- Činija ZVONO - širina 20 cm
- Činija ZVONO - širina 24 cm
- Plastični poklopac za činiju ZVONO - širina 20 cm
- Plastični poklopac za činiju ZVONO - širina 24 cm
- Rende - širina 20 cm
- Redukcioni prsten - širina 24 cm
- Držač redukcionog prstena
- Mala korpica 20 cm
- Vakum dugme
- POKLON tiganj impardi - širina 24 cm
Kuvanje na pari
Ovo je jedan od najzdravijih metoda pripreme hrane. Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu, posuđe IMPARDI olakšava upotrebu vruće pare tokom svakodnevnog kuvanja. Zahvaljujući tome ne gubimo dragocene vitamine ili minerale koji se prirodno nalaze u svakoj namirnici.
Kuvanje u maloj količini vode
Tehnika koja omogućava očuvanje vitamina i minerala koji se prirodno nalaze u hrani, posebno se preporučuje za termičku obradu svežeg povrća. POSUDE IMPARDI osigurava adekvatnu cirkulaciju vruće pare – zahvaljujući tome moguće je kuvati u minimalnoj količini vode. Kuvanje u maloj količini vode moguće je zbog kondenzacije koja nastaje u svakoj posudi u kojoj se termički obrađuju namirnice koje već u sebi prirodno sadrže vodu.
Prženje bez masti
Tajna zdravog prženja u posuđu Impardi je upotreba masti sadržanih u hrani I bez dodavanja masti i ulja tokom prženja. Ovaj metod prženja moguće je baš u posuđu Impardi koje je jedinstvenog dizajna. Čuvanje nutritivne vrednosti prženih proizvoda moguće je kada se termička obrada vrši na niskim temperaturama ispod 100 stepeni celzijusa.
Kuvanje u sistemu Impardi
Posude Impardi su odlične da pripremu jela u sistemu. Slažući jedno posudu na drugu jednostavno pržite, parite i termički obrađujete više namirnica u više složenih posuda kako biste dobili zdrav obrok koji se sastoji od nekoliko jela. Dobrobiti ovakvog spremanja obroka su višestruke: ulažemo znatno manje vremena u spremenje obroka, štedimo energiju i poboljšavamo ukus namirnica.